De nr 1. in het hypotheken voor startende zzp.

Hypotheek startende zzp

Wij zijn gespecialiseerd in de zzp hypotheek voor de beginnende ondernemer.
Al méér dan 2000 tevreden zzp’ers gingen u voor.

Wij realiseren altijd de hoogste slagingskans en de beste rente voor u.
Ontdek wat er echt mogelijk is in een gratis gesprek.

Wij vergelijken alle hypotheken voor ondernemers

1 jaar zzp en hypotheek? Dat is mogelijk.

Wanneer u een startende zzp bent (vanaf 6 maanden) kunt u in de meeste gevallen gewoon een hypotheek krijgen. Wel is dit vaak maatwerk en zal er een goede toelichting moeten komen. Ben je 1 jaar zzp en wil je een hypotheek? Dan zijn er al meer mogelijkheden voor u. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor beginnende zzp. Als hypotheekadviseur voor startende zzp is het belangrijk dat we alle regels en uitzonderingen kennen van de banken maar ook jouw bedrijfscijfers kunnen lezen, normaliseren en kunnen vertalen naar de bank. Dit is waar wij goed in zijn en hierdoor krijgen wij uw hypotheek vaak wél rond. Neem contact met ons op en ontdek uw mogelijkheden.

Loopt uw hypotheektraject stroef of bent u al eens afgewezen? Neem ook dan eens contact op met ons voor een gratis gesprek en ervaar zelf het verschil tussen een hypotheekadviseur en een échte specialist in zzp hypotheken.Wij zijn 100% gespecialiseerd in hypotheken voor zzp. Of u nu een woonhuis wilt kopen of een bedrijfspand bij ons bent u aan het juiste adres. Uiteraard krijgt u bij ons dezelfde lage rente als elders voor uw woonhuis hypotheek als zzp. Waar wij het verschil maken is dat wij het acceptatiebeleid van alle banken kennen tot in de puntjes en uw inkomen zelf kunnen vaststellen. Hierdoor kunnen wij samen met u en de bank sparren waardoor u niet alleen de hoogste slagingskans heeft maar ook vaak bij een bank terecht kan met een lage rente welke u anders had afgewezen.

Onze voordelen..

R

Altijd de laagste rente

R

Keuze uit alle banken

R

Hogere hypotheek mogelijk

R

Hoogste slagingskans

R

Ondernemers specialisten

R

Snel uw hypotheek rond

R

Soepel traject voor ondernemers

Wij vergelijken alle hypotheken voor u.

Gratis oriënterend gesprek

Ontdek de mogelijkheden in een gratis oriënterend gesprek. Het eerste gesprek doen wij meestal telefonisch en zal u veel duidelijkheid geven. U bent uiteraard ook welkom bij een van onze kantoren.

Heeft u nog vragen of wilt u een gesprek?
Bel ons op 085 - 018 7786.

Gratis gesprek aanvragen


    Ik accepteer het privacy beleid